Nieuwbouwproject Oasis Beach

Appartement

, 03140 Guardamar del Segura
Ref: spir677

Omschrijving

Het concept Oasis is gestart als 1 van de pioniers in de moderne, huidige Spaanse bouwstijl in 2012 en dankzij het grote succes zijn we nu al aan het 11de project bezig.

De bouwheren proberen de projecten niet te grootschalig in te plannen, en maken daarom steeds losse projecten van een 110-tal appartementen.

Elk project is gebouwd met een enorme centrale groene zone met 1 of 2 grote zwembaden met waterval, Jacuzzi en kinderbad. Verder hebben we een petanquebaan, minigolf, kinderspeeltuin, fietsenstalling, open-lucht-fitness en ondergrondse parkeergarage met bergingen(optioneel) en een spa/wellness voor wanneer men in de winter op vakantie komt en het water te koud is van het open-lucht zwembad.

In de wellness bevindt zich een binnenbad/jacuzzi, een ligzone met glazen plafond om alsnog van de zon te genieten, sauna's, kleedkamers en douches.

Het project zelf is gelegen op 35 kilometer ten zuiden van de luchthaven van Alicante, met dagelijks meerdere vluchten vanuit België en Nederland!

Aan de ingang van het resort is er een commercieel centrum met allerlei restaurants en barretjes, beautysalon, kapper, internetbedrijf, supermarkt en binnenkort ook een apotheker.

Op 500 meter van het project is er iedere zondag markt, altijd leuk om eens overheen te slenteren.

Het strand van Guardamar, uitgeroepen tot de mooiste stranden van de Costa Blanca met haar zandduinen en pijnboombossen, bevind zich op slechts 2 kilometer, deze kan men met de auto of met de lokale bus bereiken (iedere 20 minuten), of met de fiets via het natuurpark van La Mata met haar zoutmeren voor een meer pitoreske route.

Het Centrum van het badplaatsje van Guardamar bevindt zich op 3 kilometer van het project voor als jullie wat meer aktie zoeken met strandbarretjes en beachclubs.

In de wintermaanden zwakt de actie op het strand een beetje af en komen de overwinteraars deze kant op alsook de golfers en sportmensen (vooral coureurs en voetbalploegen voor winterstages). Dit publiek verblijft eerder in het “binnenland” in de urbanisaties en golfresorts op een 5-10 kilometer van de kust vandaan. Omdat het project op 2 kilometer van de kust ligt bevindt het zich juist in het midden van beide gebieden en daarom is het een perfecte allrounder voor het hele jaar.

Naar het stad gaan is ook gemakkelijk met Torrevieja centrum op slechts 11 km. Hier vinden we alles van een grote jachthaven met een gezellige boulevard, waterpretpark, winkelcentra, bioscoop, watersporten, enz…

Wat verder uitwijkend liggen Cartagena, Murcia, Elche en Alicante op ongeveer een half uur rijden afstand. Dit zijn allemaal culturele steden met een half miljoen inwoners, ideaal voor verschillende citytrips.

Op een 3 uurtjes rijden van het project, klinkt misschien raar, maar kun je naar Granada om het Alhambra te bezoeken en hier bevind zich ook het skiresort Sierra Nevada! Zo kun je in de winter hier met 20-22 graden op het strand lopen op blote voeten en in de auto stappen en 3 uur later de ski's onder je voeten binden.

Prijzen beginnen op dit moment aan 142.000€ en stijgen naar mate de oriëntatie, aantal slaapkamers en verdieping.
Garage, keukentoestellen, sanitair en airconditioning zijn inclusief. Enkel de meubels moeten nog aangeschaft worden.
Recente bestemming Niet ingegeven
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt