Appartement met 2 slaapkamers

Appartement

Lepelstraat 16/101, 3800 Sint-Truiden
Ref: spir465
Bouwjaar: 1994

Omschrijving

EPC 108 kWh/m²Zeer verzorgd appartement met 2 slaapkamers, grote privé-kelder en gesloten garage.Inkomhall : het plafond is geverfd met een boord rondom, de muren zijn behangen en op de vloer ligt een beige vierkanten tegel.

Living : het plafond is geverfd met boord rondom, de muren zijn behangen en op de vloer ligt een beige vierkanten tegel. In deze ruimte zijn witte glasgordijnen en overgordijnen voorzien. Het raam is uit PVC met dubbele beglazing.

Keuken : het plafond is geverfd, de muren zijn geverfd en op de vloer ligt een beige vierkanten tegel. In deze ruimte zijn enkel witte glasgordijnen voorzien. De keuken is in perfecte staat met volgende toestellen : gasfornuis met 2 bekken, elektrische kookplaat met 2 bekken, dampkap en spoelbak.

Berging naast keuken : zeer handige berging als voorraadkamer. Het plafond is geverfd, de muren zijn geverfd en op de vloer ligt een beige vierkanten tegel. Hier staat nog een oude keuken, deze mag blijven staan en is handig om zaken in op te bergen.

Toilet : het plafond is geverfd, de muren zijn bezet met faiences en de vloer is betegeld met een beige vierkanten tegel. Er is een lavabo met kraan voorzien, wc met dubbele spoelfunctie en verborgen hangt de gloednieuwe CV-ketel van het merk Viessmann Vitopend 100.

Badkamer : het plafond is geverfd, de muren zijn bezet met faiences, de vloer is betegeld met een beige vierkanten tegel. Er is een zitbad voorzien, lavabo met kraan. Aanwezig in de badkamer is de aansluiting van de wasmachine.

Slaapkamer 1 : het plafond is geverfd met boord rondom, de muren zijn behangen en de vloer is betegeld met een beige vierkanten tegel. In deze kamer zijn witte glasgordijnen voorzien.

Slaapkamer 2 : het plafond is geverfd met boord rondom, de muren zijn behangen, op de vloer ligt laminaat. In deze kamer zijn witte glasgordijnen voorzien.Bij dit appartement hoort een gesloten garage.Het appartement heeft een veiligheidsdeur.
Bouwvergunning Ja
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Keukentype Geïnstalleerd
Verwarming Aardgas
Lift ja
Prijs Info op kantoor
Vrij op bij akte na betaling
Aantal garages 1
Bouwjaar 1994
Verdieping 1
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt