Zeer ruim appartement

Appartement

Kwadensteenweg 73/301, 3800 Sint-Truiden
Ref: spir471
3 slaapkamers

Omschrijving

EPC 275 kWh/m²Zeer ruim appartement met 3 slaapkamers, kelder en ondergrondse autostaanplaats.Inkomhall : Het plafond is geverfd, de muren zijn behangen en op de vloer ligt parket. We hebben hier een ruime hall die loopt naar alle vertrekken.

Living : Ruime living met veel natuurlijke lichtinval. Het plafond is geverfd, de muren behangen en op de vloer ligt parket. Via de living komt men op het terras aan de voorzijde van het gebouw.

Keuken : Ruime afgewerkte keuken met toestellen. Het plafond is geverfd, de muren zijn bezet met faiences tot op een hoogte van 1m50, erboven behangen, op de vloer ligt een tegel. Volgende toestellen zijn aanwezig : dubbele gootsteen, oven merk Atag, frigo merk Gorenje, elektrisch kookplaat merk Ceran, dampkap merk Novy. Via de keuken kan men naar het terras aan de achterzijde van het gebouw.

Nachthall : Het plafond is geverfd, de muren zijn behangen en op de vloer ligt parket.

Slaapkamer 1 : Het plafond is geverfd, de muren zijn behangen en op de vloer ligt vinyl. Via deze slaapkamer komt men op het terras aan de achterzijde van het gebouw.

Slaapkamer 2 : Het plafond is geverfd, de muren zijn behangen en op de vloer ligt vast tapijt. Via deze slaapkamer komt men op het terras aan de achterzijde van het gebouw.

Slaapkamer 3 : Het plafond is geverfd, de muren zijn behangen en op de vloer ligt vast tapijt. Via deze slaapkamer komt men op het terras aan de achterzijde van het gebouw.

Badkamer : Zeer ruime en vernieuwde badkamer met inloopdouche, meubel met kasten en spiegel, toilet. Het plafond is geverfd, de muren zijn bezet van vloer tot plafond met faiences en op de vloer ligt een mozaïek tegel.

Toilet : Er is een apart toilet voorzien.

Badkamer 1 5.85 m²
Inkomhal 6.94 m²
Keuken 1 11.37 m²
Living 30 m²
Nachthal 4.72 m²
Slaapkamer 1 8.20 m²
Slaapkamer 2 9.35 m²
Slaapkamer 3 15.12 m²
Wc1 2 m²
Bouwvergunning Ja
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Keukentype Geïnstalleerd
Verwarming Stookolie
Lift ja
Prijs Info op kantoor
Vrij op bij akte na betaling
Tuin aanwezig ja
Aantal douches 1
Aantal parkeerplaatsen 1
Aantal slaapkamers 3
Verdieping 3
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt