Over ons

Over Sint-Truidense Wooncentrale

Bij Sint-Truidense Wooncentrale combineren we een rijke historie van meer dan 44 jaar met een ongeëvenaarde kennis van de vastgoedmarkt in Limburg en Vlaams-Brabant. Ons hart klopt voor de steden Sint-Truiden, Hasselt, Tongeren, Tienen en hun levendige deelgemeenten. Dit geografische landschap vormt het decor van onze dagelijkse werkzaamheden en passie voor vastgoed.

Onze diepgewortelde ervaring stelt ons in staat om een scala aan vastgoeddiensten te bieden, van bemiddeling bij verkoop en verhuur tot rentmeesterschap en syndicus. Ons doel? U een zorgeloze vastgoedervaring bieden. Uw tevredenheid is de maatstaf van ons succes.


Diensten

Algemeen vastgoedadvies

Of je nu nieuw bent in de vastgoedwereld of een ervaren speler, ons deskundig advies helpt jou om binnen de complexiteit van de markt te navigeren. Wij bieden inzicht en strategie, steeds volgens de nieuwste trends en regelgevingen.

Gratis waardebepaling

Het kennen van de juiste waarde van uw eigendom is cruciaal voor elke vastgoedtransactie. Met onze jarenlange expertise en kennis van de lokale markt bieden we een nauwkeurige en marktconforme waardebepaling, zodat je steeds met vertrouwen kunt handelen.

Professionele bemiddeling bij verkoop en verhuur

Onze toewijding aan zowel verkopers als kopers zorgt voor een vlotte en transparante transactie. Met onze uitgebreide portefeuille en netwerk garanderen we de beste match voor elk pand.

Rentmeesterschap

Beleggen in vastgoed is een kunst. Wij beheren en optimaliseren jouw vastgoedinvesteringen met de grootste zorg, zodat jij maximaal rendement haalt uit je eigendom, zonder de zorgen die erbij komen kijken.

Plaatsbeschrijvingen

Een gedetailleerd verslag is essentieel bij aanvang van een verhuur of verkoop. Wij zorgen voor objectieve en grondige plaatsbeschrijvingen die beschermen tegen toekomstige geschillen.

Syndicus

Het beheer van mede-eigendom vraagt om een deskundige en betrouwbare partner. Als syndicus nemen we deze rol op ons, waarbij we transparantie, efficiëntie en open communicatie centraal stellen.